8 вересня – Ґусті Єгошуа-Браверман: Відносини між Ізраїлем та діаспорою – чи це одна нація?!

Ви цікавитесь політикою, єврейською тематикою і всім пов’язаним з нею чи просто думаєте провести вечір вівторка, дізнаючись щось нове?

08.09.2020 о 19:00 приєднуйтесь до он-лайн зустрічі «Відносини між Ізраїлем та діаспорою – чи це одна нація?!», буде цікаво!

Спікеркою виступить Ґусті Єгошуа-Браверман – керівниця Департаменту з питань діаспори у Всесвітній сіоністській організації (ВСО), голова комітету малих єврейських громад у раді директорів Єврейського агентства (Сохнуту). Раніше працювала заступницею директора руху реформістського та прогресивного юдаїзму в Ізраїлі. Наразі є членкинею правління в регіональній громаді Руху реформістського та прогресивного юдаїзму в Ізраїлі. У різні часи Ґусті очолювала організації, які мають на меті поширення освіченості у різних сферах фізичного здоров’я, наразі є активною учасницею декількох з них. Закінчила Єврейський університет в Єрусалимі, має ступінь магістра в галузі комунікацій.

ЛЕКЦІЯ ТРАНСЛЮВАТИМЕТЬСЯ АНГЛІЙСЬКОЮ ІЗ ПЕРЕКЛАДОМ

Організатори: Департамент з питань діаспори у Всесвітній сіоністській організації (ВСО), Сіоністська федерація України та он-лайн студія "Лимонад".

Захід цілком безкоштовний, до участі у зустрічі запрошуються всі бажаючі.

Зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/13oMnt4jK4L9uzg2A
Посилання на захід з’явиться після реєстрації автоматично.

Kopačky na fotbal