НаУКМА запрошує на маґістерську програму з юдаїки

Національний університет «Києво-Могилянська академія» і Ваад України оголошують про початок розгляду попередніх заявок від охочих вступати на маґістерську програму з юдаїки в 2013 році.

Програма є спеціалізацією «Юдаїка» в межах маґістерської програми «Історія» НаУКМА. Впродовж двох років передбачається вивчення історичних дисциплін, а також спеціальних фахових курсів з юдаїки, включаючи вивчення єврейських мов – івриту та їдишу.
 
Наприкінці навчання випускники отримують диплом державного зразка (маґістра історії) і англомовний диплом НаУКМА. Програма також сприяє студентам в отриманні ґрантів на стажування за кордоном. 
Вступати на програму мають право випускники бакалавратів, які володіють українською і англійською мовами.
 
Вступні іспити – українська, англійська, спеціальність (екзамен, що передбачає питання з історії України, всесвітньої історії та єврейської історії) – складаються влітку в НаУКМА.
 
Маґістранти, що успішно виконують навчальний план, отримують від ґрантодавців стипендію. Студенти з інших міст забезпечуються проживанням у гуртожитку НаУКМА.
 
Отримати детальнішу інформацію стосовно програми, а також анкету (попередню) вступника можна, звернувшись за електронною адресою:  MagistJudaica@gmail.com
 
Asics Onitsuka Tiger
дата: