НАУКМА запрошує на маґістерську програму з юдаїки

Національний університет «Києво-Могилянська академія» і Ваад України оголошують про початок розгляду попередніх заявок від охочих вступати на маґістерську програму з юдаїки у 2014 році.

Програма є спеціалізацією «Юдаїка» в межах маґістерської програми «Історія» НаУКМА. Впродовж двох років передбачається вивчення історичних дисциплін, а також фахових курсів з юдаїки, зокрема єврейських мов — івриту та їдишу.
Наприкінці навчання випускники отримують диплом державного зразка (маґістра історії) і англомовний диплом НаУКМА. Програма також сприяє студентам в отриманні ґрантів на стажування за кордоном.

Вступати на програму мають право випускники бакалавратів.

Вступні іспити — українська, англійська, спеціальність (історія) — складаються влітку в НаУКМА. Маґістранти, що успішно виконують навчальний план, отримують стипендію. Студенти з інших міст забезпечуються проживанням у гуртожитку НаУКМА.

Крім того, програма передбачає залучення вільнослухачів для однорічного навчання і прослуховування курсів з юдаїки, а також слухачів, що бажають просунути свої знання івриту.

Детальнішу інформацію щодо програми можна знайти на сторінці в мережі facebook: www.facebook.com/groups/474365252654851/

Попередню анкету вступника можна отримати за електронною адресою: MagistJudaica@gmail.com

FASHION NEWS
дата: