У МВС обговорили питання безпеки єврейської громади в Україні

У МВС України відбулася зустріч заступника міністра внутрішніх справ з питань європейської інтеграції Тіграна Авакяна з делегацією «Національної коаліції з підтримки євразійського єврейства» (NCSEJ – National Coalition Supporting Eurasian Jewry).

Ця організація є однією з провідних в напрямку обстоювання інтересів єврейських громад Східної Європи та Євразії в контексті їхніх відносин з урядами держав регіону, взаємодії з США та Ізраїлем.

На зустрічі йшлося про збереження історичної та культурної спадщини євреїв в Україні, розвиток місцевої єврейської громади, а також про підготовку до меморіальних заходів до 75-ліття трагедії в Бабиному Яру.

Заступник глави МВС України з питань євроінтеграції Тігран Авакян запевнив співрозмовників, що МВС і надалі надаватиме пріоритетної ваги превенції та протидії протизаконним акціям, часом – провокативного характеру, з метою недопущення розпалювання міжнаціональної ворожнечі в державі.

Між учасниками зустрічі також відбувся обмін думками щодо проблематики антисемітизму та ксенофобії, ефективних шляхів протидії злочинам на ґрунті згаданих негативних явищ.

Прес-служба МВС України

How To Run Your Best 10km Plus Training Plan - keep it simpElle