"Назви своє ім'я"

 


З нагоди Міжнародного дня пам'яті жертв Голокосту  27 січня 2013 року, Фонд Шоа Університету Південної Каліфорнії та Фонд Пінчука запрошують подивитися фільм Сергія Буковського  "Назви своє ім'я" НЕДІЛЯ, 27 січня, о 8.45 та о 17.00, телеканал ТВI.
Дивитись також можна онлайн на сайті http://tvi.ua/
 
«Назви своє ім'я» - спільний проект Інституту візуальної історії та освіти Фонду Шоа Університету Південної Каліфорнії та Фонду Віктора Пінчука - є повнометражною документальною стрічкою про Голокост в Україні. Режисер фільму Сергій Буковський створив цю стрічку з використанням свідчень російською та українською мовами з архіву Інституту Фонду Шоа Університету Південної Каліфорнії та нових зйомок,
здійснених в Україні.
 
Сергій Буковський запрошує у драматичну подорож від минулого до сучасності. Режисер та три українські студентки-журналістки разом із глядачами відкривають для себе свідчення євреїв, що пережили трагедію i уникли жорстокої страти, та тих, хто попри смертельну небезпеку знайшов у собі мужність рятувати друзів і сусідів під час Голокосту. Герої стрічки діляться подробицями пережитого, а глядачам час від часу надається нагода зазирнути у сьогодення і побачити етнічні стереотипи, які існують і понині, а також те, як в пострадянський період суспільство вирішує питання вшанування місць масових розстрілів десятків тисяч єврейських сімей та інших жертв нацизму.

 

Air Jordan 1