Таврійський університет запрошує на бакалаврат з івриту

Ви абітурієнт, який досі перебуває в пошуках себе і своєї професії, давним-давно цікавитесь івритом і мрієте стати першокласним перекладачем з безліччю можливостей? 5 серпня в середу о 19:00 відвідайте он-лайн зустріч «Чи можливо здобути бакалаврат з івриту в Україні?».

Не проґавте свій шанс!

Іврит – одна з найдавніших мов світу, яка має свою цікаву історію: будучи інструментом щоденного спілкування, іврит став мовою молитов і релігійного культу, щоб зрештою знову ожити і стати повсякденним.

В ході зустрічі Світлана Кузьміна, доктор філософських наук, директор Інституту філології та журналістики Таврійського національного університету імені В.І.Вернадського розповість про бакалаврську освітню програму "Філологія. Східні мови та літератури (переклад включно); перша - мова іврит" і про переваги навчання за цією програмою.

Старший викладач кафедри зарубіжної філології Таврійського національного університету імені В.І.Вернадського Ольга Яковлева познайомить з особливостями вивчення івриту і окреслить кар'єрні перспективи професії перекладача.

Організатори: Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського, он-лайн студія "Лимонад", Ваад Україна і Ваадуа Пресс.

До участі у зустрічі запрошуються всі бажаючі.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/uaqtVBQWLZHLUNjq7

Подключиться к конференции Zoom
https://us02web.zoom.us/j/81017427105?pwd=c0Y0VzcwcHlmcjJCY3FPT3k4RC82Zz09

Идентификатор конференции: 810 1742 7105
Код доступа: 595573

Nike WMNS Air Force 1 Shadow White/Hydrogen Blue-Purple