20 серпня у Києві відбудеться Всеукраїнський Самміт Єврейської Молоді

Українська Спілка Єврейських Студентів та Молодих Професіоналів при підстримці багатьох єврейських організацій проводять Всеукраїнський Самміт Єврейської Молоді.

Мета заходу –  відновлювання традиції щорічних літніх форумів та значне розширення діяльності, з приводу чого будуть проводитись презентації нових напрямків, залучення нових членів та вибори на управлінські посади. 

Делегатам також пропонується можливість бути обраними до керівництва Спілки.

Під час заходу делегат матиме змогу почути привітання  відомих гостей, поспілкуватися з визначними громадськими діячами, журналістами, бізнесменами та лідерами думок, взяти участь в тренінгах, отримати інформацію про організацію, локальні та міжнародні проекти та програми, про унікальну мережу та про надзвичайні можливості, що відкриваються перед членами Спілки та стати ними.

Бажаний вік учасників – 18-35 років.

Для участі у Форумі обов’язковою є реєстрація за формою  www.bit.ly/UUJSForum до 15го серпня 2017 включно.

Для участі у виборах додатково до реєстрації необхідно надіслати резюме на ukrainianujs@gmail.com.

Після завершення строку реєстрації учасникам надійде лист-підтверждення.

Сторінка заходу у ФБ: www.facebook.com/events/327540764354530

 

-------------------------------------------

Українська Спілка Єврейських Студентів та Молодих Професіоналів – незалежне громадське об'єднання активної та небайдужої єврейської молоді. UUJS входить до Європейської (EUJS) та Всесітньої (WUJS) спілок єврейських студентів та на разі є обраним членом Виконавчої президії Всесвітньої спілки єврейських студентів.

Місією UUJS є згуртування єврейської молоді та розвиток потужної молодіжної єврейської спільноти; розповсюдження традицій єврейського народу; розвиток національної свідомості; збереження єврейської спадкоємності; організація навчальних семінарів, проведення конференцій і форумів для єврейських студентів та молодих професіоналів; проведення освітніх програм для вивчення історії та культурної спадщини єврейського народу; представництво та захист інтересів єврейської молоді України в міжнародних організаціях; захист інтересів єврейської діаспори, міжкультурний діалог та сприяння розвитку демократичного суспільства в Україні.

Off-White Shoes