Для психологів Програми «Відновлення під час війни» прочитала лекцію провідна українська психологиня Злата Зимовець

Основний напрям Програми «Відновлення під час війни», заснованої Ваадом України, – комплексна, глибока психологічна реабілітація родин, які особливо постраждали під час війни, а також військовослужбовців. Робота з ними – це велика відповідальність. Адже наша Програма спільно з Національною Гвардією України займається відновленням не просто військових, які брали участь у бойових діях, а військових після поранень та баротравм (контузій).

Така робота вимагає від психологів Програми високої кваліфікації, досвіду, самовдосконалення, ефективних підходів і методів. Саме для цього керівництво Програми постійно організовує тренінги й лекції для наших методистів та психологів.

24 лютого лекцію для психологів Програми «Відновлення під час війни» провела Злата Зимовець – психологиня, сертифікована спеціалістка по роботі з шоковою травмою (диплом Bodynamic International ApS), психотерапевтка, бодинаміст-практик, тілесно-орієнтована арт-терапевтка, спеціалістка з розв’язання конфліктів (сертифікат PIFE, сертифікат Isis Israel Psychodrama and intermodal expressive arts therapy center), спеціалістка з роботи з парами (сертифікат Bodynamic International ApS), сексолог.

Пані Злата має вагомий досвід роботи з шоковою травмою та її наслідками (ПТСР, панічні атаки, депресії, страхи, нав’язливі стани тощо), з психосоматичними захворюваннями, з кризовими станами, з психологічним супроводженням у критичних життєвих ситуаціях. Детальніше про психологічну практику Злати Зимовець можна ознайомитися на її сайті: https://zlatazymovets.com

Свою лекцію для психологів нашої Програми пані Злата присвятила особливостям психологічної підтримки військових, які мають баротравми (контузії). Упродовж майже двох годин вона ділилася власними напрацюваннями, міжнародними методиками, ефективними підходами у відновленні військових.

Лекція пройшла дуже насичено: щира розмова, питання, відповіді, залученість у процес і, головне, щира зацікавленість спільними зусиллями допомогти нашим захисникам у реабілітації.

Кожен з психологів Програми отримав на лекції Злати Зимовець потрібні відповіді, покращив свої професійні навички, поділився своїм досвідом і незабаром всі знання застосує під час нових проєктів відновлення військовослужбовців, організованих Ваадом України спільно Нацгвардією.

Команда Програми «Відновлення під час війни» вдячна Златі Зимовець за приділений час. Контакти для індивідуальних консультацій пані Злати:

тел. +380 63 745 0590, +31 68 237 0905
e-mail: dikaja.rys@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/zlata.zimovec
Instagram: https://instagram.com/zlata.zy
Телеграм: https://t.me/+wHriYJ2gHJ41Njg6