Літня школа для вчителів «Навчання про Голокост»

Дев’ята щорічна літня школа "Навчання про Голокост" триватиме з 1 по 9 липня 2014 р. у Кракові та Освенцимі.

Завдяки співпраці з Українським центром вивчення історії Голокосту в Києві, цього року у програмі зможуть взяти участь також вчителі з України. Заняття проводитимуться фахівцями з Польщі, Ізраїлю та США. У рамках проекту учасники відвідають у тому числі Музей Аушвіц-Біркенау в Освенцимі та фабрику Оскара Шіндлера у Кракові.

Програма спрямована на вчителів, які добре володіють польською мовою (усі заняття проводитимуться саме польською) та займаються викладанням теми Голокосту.  Участь у програмі безкоштовна (всі навчальні матеріали, проживання, харчування). Переїзд з України до Кракова буде профінансований Українським центром вивчення історії Голокосту в Києві (макс. 100 євро за особу).

Додаткова інформація:

Томаш Кобилянські, Центр досліджень Голокосту Яґеллонського університету в Кракові: tomasz.kobylanski@uj.edu.pl

Український центр вивчення історії Голокосту: uhcenter@holocaust.kiev.ua

Заявки приймаються до 26 травня 2014 р. Формуляр, заповнений польською мовою, відправляйте за адресою: szkola.letnia.rekrutacja@gmail.com Бланк можна скачати за посиланням на сайті Українського центру вивчення історії Голокосту.

Організатори літньої школи: 

Центр досліджень Голокосту Яґеллонського університету в Кракові (Польща),
Illinois Holocaust Museum and Education Center (Skokie, США)

у співпраці з: 
Українським центром вивчення історії Голокосту в Києві, Інститутом європеїстики Яґеллонського університету в Кракові, Інститутом "Яд Вашем" в Єрусалимі (Ізраїль), Єврейським музеєм Галичини в Кракові, Історичним музеєм міста Краків, Міжнародним центром навчання про Аушвіц і Голокост у Державному музеї Аушвіц-Біркенау в Освенцимі (Польща), Міжнародним будинком зустрічей молоді в Освенцимі, Єврейським центром в Освенцимі

головний спонсор проекту: 
Claims Conference. The Conference on Jewish Material Claims Against Germany, Inc.

 

Air Jordan 1 Mid Bred Gym Red/Black-White For Sale