Почав роботу Волонтерський прес-центр


З вересня 2019 року на базі журналістського факультету Інституту філології та журналістики Національного Таврійського університету ім. В. І. Вернадського працює волонтерський прес-центр. Учасниками програми стали десять студентів першого курсу факультету журналістики Університету.
Завдання програми - надати можливість журналістам-початківцям, які тільки освоюють обрану ними професію, практичні навички журналістської роботи, такі як взяття інтерв'ю та коментарів, розшифровка та оформлення тексту, робота з аудіо-записами, подолання комплексу «звернутися до незнайомої людини», професійне оформлення репортажу, робота з заголовками статей, щоб підготовити молоду зміну для роботи над веб-проектами Вааду.


Учасники програми в якості кореспондентів-стажерів сайтів Вааду України і КНГУ взяли участь в Марші пам'яті жертв Бабиного Яру, взяли цілу серію інтерв'ю у вожатих табору «Джерела толерантності» та «Європейського» табору, взяли активну участь в підготовці і проведенні Презентації Концепції комплексної меморіалізації Бабиного Яра і ін. Багато з репортажів, підготовлені учасниками проекту, були розміщені в основних новинних стрічках веб-проектів, що говорить про достатню професійну підготовку членів молодої журналістської команди.
Проект є волонтерським і проводиться Сіоністською федерацією України за технічної підтримки Інституту філології та журналістики Національного Таврійського університету ім. В. І. Вернадського, Ваада України та Конгресу національних громад України.
Юридичною підставою для проведення проекту стало підписання Меморандуму про співпрацю між СФУ і Національним Таврійським університетом ім. В. І. Вернадського.

Керівниця проекту з боку Національного Таврійського університету ім. В. І. Вернадського - директорка Інституту філології та журналістики, професор С. Л. Кузьміна.
Керівниця з боку Вааду України і СФУ - виконавча директорка СФУ, шеф-редакторка сайту Вааду України Є. Заславська.

『アディダス』に分類された記事一覧