Програма «Відновлення під час війни» разом з Нацгвардією реалізує проєкт сімейної реабілітації військових

У Програми «Відновлення під час війни», починаючи з літа 2022 року, є досвід спільних реабілітаційних проєктів разом з Національною Гвардією України (НГУ). Так, команда Програми провела з НГУ восени минулого року два проєкти з дружинами та дітьми військовослужбовців, зокрема, з тими, хто залишився без чоловіків або без синів внаслідок бойових дій.

У 2023 році Програма отримала пропозицію про співпрацю у реабілітаційних проєктах від Західного управління НГУ в новій локації, розташованій в Івано-Франківській області. У березні наша Програма провела один проєкт (07/34/2023) з НГУ та надала психологічну допомогу 14 родинам з втратами.

У квітні ми розпочали новий для нас спецпроєкт сімейної реабілітації військовослужбовців НГУ, які отримали поранення та баротравми під час бойових дій, разом з їх сім’ями. Проєкт завершається днями, і ми сподіваємося, з хорошими результатами.

Детальніше про спільний з Нацгвардією проєкт сімейної реабілітації військовослужбовців, його засади, особливості та плани розповів у відеоінтерв’ю керівник Програми «Відновлення під час війни», співзасновник Вааду України Йосиф Зісельс: https://youtu.be/fIDQTL8dWoU