Українські волонтери створили безкоштовну інформаційну платформу ВзаємоДія

Як повідомляє sostav.ua  з посиланням на пресреліз, команда волонтерів-фахівців з комунікацій створила інформаційну платформу «ВзаємоДія».

https://sostav.ua/publication/ukra-nsk-volonteri-stvorili-bezkoshtovnu-nformats-jnu-platformu-vza-mod-ya-91297.html

Кожна хвилина в умовах війни на вагу золота і втрата часу на пошук необхідної інформації може коштувати комусь життя. Тож команда волонтерів поставила собі за мету створили платформу, яка б об‘єднала всю необхідну інформацію, що є актуальною під час війни. І зробили це.

Зокрема, на платформі «ВзаємоДія» можна швидко дізнатись, де працює найближча аптека і як перевірити ресурс на достовірність, подивитись звіт щодо навантаженості черг на кордонах та отримати список контактів волонтерів для передачі гуманітарної допомоги.

На платформі «ВзаємоДія» ви можете знайти:

• Чим ви можете допомогти як волонтер, як долучитися до інформаційної та кібер підтримки України?

• Як евакуюватися зі свого міста і де шукати підтримки за кордоном?

• Де знайти притулок, медикаменти, продукти та підтримку волонтерів?

• Як діяти в небезпечних ситуаціях під час війни?

• Де знайти безкоштовну психологічну допомогу?

• Де слідкувати за новинами, як перевіряти фейки та які є корисні чат-боти?

Користуватися платформою може кожен, вона є безкоштовною та зручною у користуванні як з телефону, так і з ПК. Посилання на платформу: viyna.net.

Для розробки платформи команда використовує перевірені та конфіденційні джерела та постійно працює над її оновленням. На платформу, зокрема, посилається українська Вікіпедія. Якщо ви побачите простір для розвитку, ви можете повідомити про це розробникам, заповнивши просту форму.