Ваад України та КНГУ долучились до збору коштів на допомогу теробороні та ЗСУ– контакти

Передайте цього листа всім кого знаєте, як в Україні так і за кордоном
Усім зацікавленим організаціям та особам

Шановні друзі України,

Звертаємося до Вас по допомогу у цей скрутний та доленосний для нашої країни час. Вже більше двох тижнів Збройні сили України чинять героїчний спротив агресивній армії Російської Федерації,
яка розпочала та продовжує вести проти нас немотивовану жорстоку війну. Єдиним, що захищає нас від втілення навіжених планів господаря кремля, є звитяга наших воїнів, які у нерівній війні з переважаючими силами ворога продовжують давати гідну відсіч..

Якщо ви піклуєтесь про наші долі, ви маєте зрозуміти, що вони залежать від того, як нас захищають українські військові та територіальна оборона. Щоб вони змогли захистити нас, ми маємо забезпечити усім необхідним їх. І ще ви маєте зрозуміти, що разом з Україною вони захищають увесь цивілізований світ від російських нацистів!
Ми, представники громадянського суспільства та організацій – «Ваад України» та «Конгрес національних громад України» (КНГУ), не можемо стояти осторонь цієї війни.
Одне з найважливіших завдань, яке ми наразі можемо виконати – це допомогти нашим захисникам зберегти своє життя. З цією метою ми  закликаємо вас доєднатися до нашої ініціативи та надати грошові внески або допомогу у закупівлі та доставці захисних шоломів та бронежилетів, індивідуальних польових аптечок для військових, жилетів-розвантажувачів та іншого захисного військового обладунку.

Ви також можете допомогти нам, організувавши постачання з європейських країн металу, необхідного для виготовлення бронежилетів
(https://www.ssab.com/products/brands/hardox/products/hardox-400)

Кошти можна перерахувати на рахунки Вааду України та КНГУ.

Якщо Ви маєте намір долучитись до нашої ініціативи, просимо надіслати листа на адресу: vaadua.office@gmail.com.

Дякуємо за співпрацю.