У Києві пройде прес-конференція «Протидія антисемітизму і ксенофобії щодо ромів»


Фото з прес-конференції в рамках проекту, яка відбулась в Харкові 13 лютого, медіа-центр "Накипело"

28  лютого о 14.30 у приміщенні  Ukraine crisis media center за адресою м. Київ вул. Хрещатик 2 відбудеться прес-конференція «Протидія антисемітизму і ксенофобії: рекомендації».
Правозахисниці, експерти розкажуть про результати проекту, спрямованого на вироблення ефективних механізмів протидії нетерпимості щодо ромів та євреїв.

У заході беруть участь:

Йосиф Зісельс - виконавчий спів-президент Асоціації єврейських організацій та громад України, правозахисник, громадський діяч, дисидент

• Марія Ясеновська, директорка Харківської обласної фундації «Громадська альтернатива»; експертка з прав людини, тренерка Молодіжного Директорату Ради Європи;

• Ольга Веснянка, медіа-експертка, правозахисниця, журналістка. Експертка Коаліції з протидії дискримінації, тренерка Курсу "Толерантність і недискримінація в роботі поліції".

• В’ячеслав Ліхачов, експерт проекту, керівник  Групи моніторингу прав національних меншин Конгресу національних громад України.

На заході презентують результати проекту «Аналіз даних і розробка рекомендацій в боротьбі з антисемітизмом і  ксенофобією щодо ромів в Україні: за рівні права і рівні можливості».

Фахівці і фахівчині представлять рекомендації, покликані протидіяти проявам антисемітизму і ромофобіі, які призначені для держорганів та інституцій, структур громадянського суспільства, медіа.

Проект реалізовувався Конгресом національних громад України спільно з фундацією «Громадська альтернатива» (Харьків) та Регіональним благодійним фондом «Резонанс» (Львів) протягом 2017 року за фінансової підтримки Фундації EVZ – «Пам’ять, відповідальність, майбутнє» (Німеччина) одночасно в п’яти країнах – Україні, Чехії, Польщі, Угорщини та Литві.


Контакти:

Людмила Бондаренко
bondarenkolusia@gmail.com

В’ячеслав Ліхачов
vyacheslav.likhachev@gmail.com

Посилання на сайт проекту:
http://www.kngu-recommendations.org/

 

Джерело: КНГУ

Nike
рубрика: