Клуб-студія «Моадон-Шорашим» офіційно розпочав свою роботу

11 березня 2107 р. в клубі відбулося урочисте відкриття, знайомство учасників та святкування свята Пурім. Був проведений майстер клас з виготовлення костюмів на свято, а також знайомство з традиціями Пуріма.   

18 березня в рамках клубу говорили про стереотипи, їх види та можливості їх подолання. Учасники говорили про себе, свої уподобання, спільності та відмінності. Був проведений тренінг з подолання упередженого ставлення, нетерпимості пов’язаниої із євреями та іншими громадами. Цей захід позитивно вплинув на зміцнення команди клубу.

25 березня відбулась екскурсія. Учасники клубу зустрілись просто неба для ознайомлення з мультикультурною особливістю старої частини Львова. Після великої рекламної кампанії до екскурсії приєдналося багато львів’ян і гостей міста які дізналися про діяльність клубу та організації яку учасники представляють. Присутні ознайомились із найважливішими місцями пов‘язаними із єврейською культурою та історією. Екскурсія показала, які зміни відбулися із єврейською громадою протягом століть.

1 квітня день був присвячений вихованню екологічної свідомості дітей та підлітків. Були переглянуті і обговорені тематичні презентації та соціальні ролики. Усвідомлення екології як цінності - головна тема цього заняття. Відповідно, проведена творча майстерня з вибійки тканини з використанням природних матеріалів була спрямована для відновлення старих речей та економії природних ресурсів.

8 квітня відбулась підготовка та святкуванню Пейсаху. Учасники власноруч підготували святкову трапезу. Знайшли хамець та прибрали приміщення. Дізналися цікаві факти з підготовки до свята в Україні та інших країнах.

10 квітня учасники клубу разом із батьками прийшли святкувати 1-й Седер. В урочистій і святковій атмосфері діти та дорослі читали Агаду, співали пісні. Після веселих ігор учасники шукали афікоман.

22 квітня Разом із Олександрою Соміш усі співали нігуни. Також присутні дізналися про схожість української мови та мови ідиш. Після цього учасники змогли реалізувати свої творчі здібності у театральній лабораторії.

 

Джерело: ЦЄОУ

Nike Air Max 200