Лондонська «Всесвітня єврейська допомога» виділила 112 тис. грн. на придбання одягу для 50 підопічних інтернату з Макіївки

Лондонська «Всесвітня єврейська допомога» виділила 112 тис. грн. на придбання одягу для 50 підопічних інтернату з Макіївки, яких перевели на Черкащину

Черкащина продовжує опікуватися переселенцями зі східних регіонів України. Як інформують у Черкаській ОДА, 50 підопічних Макіївського будинку-інтернату, які були перевезені до Черкаської області ще в серпні цього року, отримують усю необхідну кваліфіковану допомогу в 7 інтернатних закладах.

Завдяки спільним зусиллям Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації та Всеукраїнської благодійної організації «Турбота про літніх людей» усі переселенці інтернату забезпечені теплим одягом.

Кошти на придбання зимового одягу, білизни, засобів гігієни, постільної білизни, ковдр, приліжкових столиків для годування лежачих хворих, ходунків. інвалідного візка виділила Міжнародна організація «Всесвітня єврейська допомога» в Лондоні, за допомогою до якої звернулася керівник благодійної організації Галина Полякова.

– У вересні представник Міжнародної організації Адва Родоговська відвідала Черкаси з ціллю ознайомитись, як наша область прийняла переселенців, виявити їх потреби при подальшому проживанні на Черкащині. Безпосереднє знайомство з умовами проживання, забезпеченням необхідним, вивезених із зони АТО, відбулось в Чехівському психоневрологічному інтернаті. Оскільки зима була вже не за горами, ми попросили їх допомогти нам у придбання зимового одягу. Вони відгукнулися на наше прохання. Загальна сума допомоги, яку ми отримали для «макіївців», становить майже 112 тисяч гривень, – розповіла виконавчий директор «ТЛУ» в Черкасах Тетяна Бугеря.

За словами Руслана Чикала, Департамент постійно співпрацює з громадськими організаціями, волонтерами та благодійниками,

http://pro-vincia.com.ua/

Air Jordan
рубрика: