Новий рейс Львів – Тель-Авів презентували у Міжнародному аеропорту “Львів”

Дуже важливо, що сьогодні саме національні авіалінії відкривають такий довгоочікуваний рейс зі Львова до Тель-Авіва.
Про це 20 травня, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка під час прес-конференції з нагоди запуску першого прямого регулярного рейсу за маршрутом Львів–Тель-Авів–Львів авіакомпанією «Міжнародні Авіалінії України».

– Найперше ми маємо надавати пріоритет для національного авіаперевізника. Так є у всьому світі, – підкреслив посадовець. – Невдовзі буде відкрито рейс до Одеси. 

Нам потрібно зв’язувати Львів як з іншими регіонами України, так і зі всім світом. Аеропорт «Львів» таки отримав «відкрите небо». Сьогодні ми подаємо сигнал для іноземців, що на Львівщині є безпечно і хороші можливості для інвестування. Сподіваюсь, що Міжнародні авіалінії України будуть хорошим мостом між різними країнами і зможуть зробити належну промоцію нашому краю .
“Ми дуже цінуємо плідну співпрацю з МАУ та бажаємо розвивати її і надалі. Цей рейс є одним з найочікуваніших для Міжнародного аеропорту “Львів” імені Данила Галицького. З відкриттям цього рейсу стартує відкриття низки нових рейсів зі Львова від МАУ – в напрямку Мадрида, Риму, Болоньї і Мадриду ”, – зазначив в.о. генерального директора Міжнародного аеропорту “Львів” імені Данила Галицького Дмитро Шинкарчук.

Як повідомив президент МАУ Юрій Мірошніков, рейси між Львовом та Тель-Авівом заплановано раз на тиждень у період з 20 травня до 16 вересня 2015 року. Виліт зі Львова в середу  о 17:40, прибуття  до Тель-Авіва – о 21 годині  за місцевим часом. Виліт з Тель-Авіва о 22 годині, прибуття  до Львова – о пів на другу ночі  за місцевим часом.

Регулярні рейси МАУ зі Львова виконуватимуться на сучасних літаках «Боїнг-737» та «Ембрайєр-190» з двома класами обслуговування – бізнес та економ.
Ціна квитка економ-класу в обидві сторони зі Львова становитиме від 6561 гривень.

http://drohobych-rda.gov.ua/

Chaussures Homme J.M. Weston
дата: