В Карпатах розпочав роботу Міжнародний міжнаціональний дитячий табір «Джерела толерантності» старша зміна

Конгрес національних громад України (КНГУ) вже 16-й рік поспіль проводить успішний проект для дітей – Міжнародний міжнаціональний дитячий табір «Джерела толерантності»!

Цього року Міжнародний міжнаціональний дитячий табір «Джерела толерантності» проходить з 19 по 30 липня 2017 року у мальовничому регіоні Україні – Українських Карпатах, у пансіонаті «Славський», у смт. Славсько, Сколівського району, Львівської області, розташованому в долині річки Опір та її правої притоки Славки, серед покритих лісами та полонинами хребтів Бескидів та Горганів, на схилах гір Тростяна (1235 м над рівнем моря), Ільзи (1066 м), Писаної або Довбушанки (1236 м), Менчела (1014 м), які оточують селище з усіх боків. На північ від селища височить гора Клива (1069 м).

19 липня 2017 року 101 дитина 13-16 років із 12 національних громад України взяли участь в урочистому відкритті табору. Темою відкриття вихователі обрали стилізовану вечірку «Toler Stars» - за допомогою антуражу відомих фільмів організували презентацію всіх днів громад. За час табору діти познайомляться з культурними особливостями та традиціями різних громад, тому перший день був зорієнтований на знайомство з майбутніми відкриттями. Вечірній захід відбувся за участі Болгарської, Єврейської, Німецької, Російської, Вірменської, Ромської, Польської й Української громад.

В першій половині дня вихователі працювали з дітьми в створених командах, використовуючи командоутворюючі, інтерактивні та неформальні методики, з метою створення дружної атмосфери та знайомства дітей між собою. В обід першого дня відбулась презентація тринадцяти гуртків, які діти зможуть вільно обирати за своїми інтересами. Вести тематичні гуртки будуть вихователі табору «Джерела Толерантності».

Табір працює за унікальною методикою занурення у національну культуру, яка передбачає організацію спеціально розроблених освітньо-виховних заходів – занять з історії, традицій, звичаїв та культури, сімейних цінностей, гуртків, ігор, ранкових і вечірніх групових і загальних заходів, рухливих ігор і спортивної програми, дискотек, екскурсій, що спрямовані на формування толерантної поведінки, усвідомлення національної та конфесійної приналежності, поваги до різних національних культур і релігій, здатності розуміти один одного та співіснувати на полікультурній українській землі маленьких і дорослих громадян України.

Для успішної реалізації змісту проекту колектив ретельно розробляє кожний елемент програми та навчально-методичні комплекти для роботи у таборі, які сприятимуть глибшому зануренню у національні мови та культури – розмовники, пісенники, матеріали до занять тощо.

 

Більше інформації за посиланням

สินค้าออกกำลังกายผู้หญิง คุณภาพ ราคาพิเศษ
дата: